От ГЕРБ-СДС  обявиха кой е кандидатът на формацията за кмет

...
От ГЕРБ-СДС  обявиха кой е кандидатът на формацията за кмет
Коментари Харесай

Това е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София ВИДЕО

От ГЕРБ-СДС  оповестиха кой е претендентът на групировката за кмет на София. Това е Антон Хекимян.

Документите за регистрацията на претендента за кмет и на претендентите за районни кметове и общински съветници бяха подадени в ОИК-София.

„ Намираме се в ексцентрична обстановка. Решението няма по какъв начин бъде взето елементарно. Взел съм това решение изцяло умишлено, персонално аз и след време, което аз желаех да ми бъде отредено. Да помисля, да преценява обстановката. Всичко се случи предходната седмица. Имах персонална среща с господин Борисов и персонално от него получих поканата да бъда претендентът за кмет на ГЕРБ “, бяха първите думи на Антон Хекимян.

„ Разбрах от него, че имам номинация от структурите на партията и помолих за време да помисля, тъй като това не е нещо, което би трябвало да бъде взето за секунди като решение. Получил съм уверението за това, че ще имам опция независимо да взимам решенията си. Обсъдили сме екип, тактика. Хора, които ще работим дружно за това София да наподобява още по-добре “, сподели още Хекимян.

„ През целия си път аз съм бил пред камерите. Извървял съм целия си път пред обектива и като обществена персона. Никога не съм имал какво да укривам и не считам, че когато стоиш пред камера, има въобще какво да скриеш. Съобразявал съм се с всичко, което би трябвало да резервира моето положително име като публицист и името на медията ми “, уточни още той.

По думите му приоритет визията му за София е градът да бъде още по-модерен, още по-зелен. Да бъде отворен към вложения, към младежите, само че на първо място поставя като акцент образованието.

До момента в борбата за София влизат Васил Терзиев, номиниран от ПП-ДБ, претендентът на " Възраждане " Деян Николов, номинираната от Българска социалистическа партия Ваня Григорова, претендентът на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев и номинираният от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР